Tarot Time 1 October 2017 – Mind your mind

Home/Blog, Tarot, Videos/Tarot Time 1 October 2017 – Mind your mind

Tarot Time 1 October 2017 – Mind your mind

Hiya!

Hereby the video for this week’s Tarot Time. EnJOY! This is in English by the way. Dutch reading below.

For the Dutchies I will translate the reading briefly below.

Korte Nederlandse informatie over de reading:

Kaart 1 – het recente verleden: Ridder van Staven – Deze kaart staat voor actie, reizen, opwinding en nieuwe ideeën – pas op voor impulsieve beslissingen en acties. Drukke en spannende tijden. Veel beweging.

Kaart 2 – de energie van deze week: De Magiër (omgekeerd) – Deze week is het lastig om te focussen, er is veel afleiding en het gevoel vast te zitten, niet verder te komen. De creativiteit wil niet stromen of we zijn teveel bezig met iets contra productiefs.

Kaart 3 – beste actie voor deze week: Zwaarden Acht – Deze kaart verschijnt als we ons vast voelen zitten in een situatie. Het gaat over negatieve denkpatronen. Gedachten hebben kracht. Kijk naar dingen van een andere kant, met een andere energie. Breek de gedachten cirkel. En wat ontken je nog? Wat wil je niet zien? Denk hier deze week over na en neem de macht terug over jouw gedachten. Jij hebt de kracht te bepalen wat je denkt. Laat je niet afleiden. Leef bewust. Wees bewust.

 

HAPPY WEEK TO YOU!

By |October 1st, 2017|Blog, Tarot, Videos|Comments Off on Tarot Time 1 October 2017 – Mind your mind