Tarot Time (video) – 15 October 2017

Home/Blog, Tarot/Tarot Time (video) – 15 October 2017

Tarot Time (video) – 15 October 2017

Hi all,

The video this week is in English, next week it will be in Dutch again. For a Dutch brief transcription of this video please see below.

Een korte inhoud van deze video in het Nederlands hieronder.

Voor deze week vroeg ik de eerste kaart om de energie van deze week en het antwoord is de Hierophant, De Hogepriester. Deze kaart vraagt ons om te kijken naar onze overtuigingen en hoe wij deze in woorden en acties naar buiten brengen. Kijk naar wat je gelooft en of je doet waar je over praat. Hoe authentiek leef je? Leef je jouw waarheid? Hoe congruent ben je? Deze kaart staat ook symbool voor de zoektocht naar de waarheid. Er worden nu zoveel leugens boven tafel gebracht, collectief en individueel. Waar leven wij niet onze waarheid? Wat mogen wij nu liefdevol gaan zien en bijsturen. Waar liegen we tegen onszelf. Allemaal vragen om deze week dieper mee te werken om zo weer meer synchroon te gaan lopen met het leven wat je wilt leven.

De tweede kaart vroeg ik om ons te laten zien hoe wij ons passievuurtje weer kunnen doen opwaaien. Hoe wij weer zin krijgen en ons niet zo moe en lethargisch voelen. Het antwoord is The Fountain (De Fontein) omgekeerd en deze kaart vertelt dat we moeten stoppen met het identificeren met een rol, met een persoonlijkheid en niet meer bang zijn om anders te zijn. Uit ons hoofd en in ons hart zakken. Stoppen met het vechten tegen de realiteit en accepteren wat er nu is. Tijd om te zijn, echt te zijn.

Een mooie week allemaal! Een mooie echte week!

Shine on!

 

By |October 15th, 2017|Blog, Tarot|Comments Off on Tarot Time (video) – 15 October 2017