Start 2018 with clarity & vision – year ahead readings (ook in Nederlands)

Home/Blog, Tarot/Start 2018 with clarity & vision – year ahead readings (ook in Nederlands)

Start 2018 with clarity & vision – year ahead readings (ook in Nederlands)

NEDERLANDS MEER NAAR BENEDEN ALSJEBLIEFT
Yay the doors have opened to this year’s orders for the year ahead readings! I love love love doing these! I am so grateful that I can offer this service to you. I believe it is so important to have clarity and intention. We need a clear vision in order to move forward, otherwise we are just on automatic pilot, going through the motions.
Would you like to know what is opening up for you in 2018, please let me do this reading for you. You will receive a very elaborate document with pictures and guidance, so you can refer back to it all year long. It is so good to have a heads up. I love these cards and the information and empowerment they provide!

A year reading is a great tool to help you navigate the new year and start with new insights and clarity.

For the year reading I provide you with information for each month and the best right actions for you to take. It is up to you how you apply this information. I also read the overall energy of the year and ideas how to best work with these energies throughout the year.

As a bonus (I am in the mood of gratitude and gift giving!)  you will also receive a PDF of your personal Card of the Year (calculated with your birth date – so please when you order also let me know your date of birth please). You can print this and place this card somewhere you see it often, so you are reminded of your path and your intentions for the coming year. I will infuse this card with healing energies.

This is a beautiful gift to give yourself or someone you love.

More information about the readings you can read here http://www.joyincreation.com/oracle-card-readings/

As these readings are very popular, I am starting them now in November, so I can provide readings to everyone that requests them.

Energy exchange: 55 euro (which is now about 65 USD). I accept PayPal. Please contact me if you are interested or if you have any questions.

Gift Vouchers available

Are you looking for a unique present for a loved one? Bless them with the gift of clarity, empowerment and joy. A voucher for a reading, healing or art work is a great gift idea (if I do say so myself ;-))

I can make the vouchers out to the amount you wish. The vouchers can be spend on a healing, reading or on a work of art from my Etsy store.  I can send you an e-voucher or a printed voucher, which you prefer (do keep in mind the postal delivery times around Christmas and if I have to ship oversees it takes longer).

Please contact me to order or if you have any questions on Charissa@Joyincreation.com

Happy Holiday, much love,

Charissa xx

By clicking the ‘Buy Now’ button, you confirm you have read and accepted my terms & conditions.

 

Yay, de deuren zijn geopend! Je kan nu jouw (of een cadeau voor iemand anders) jaar vooruit reading bestellen! Ik ben zo dankbaar dat ik je deze dienst kan aanbieden en ik houd er zo van om tarot consulten voor mensen te doen. Het is zo belangrijk om duidelijkheid en intentie te hebben over hoe je het nieuwe jaar instapt. We hebben een duidelijke visie nodig om vooruit te komen, anders zijn we gewoon op een automatische piloot en laten we ons meevoeren in andermans drama en wensen. Het is belangrijk jouw eigen unieke koers te varen.

Wil je weten wat zich in 2018 voor je opent, laat me dan deze lezing voor je doen. Je ontvangt een zeer uitgebreid document met foto’s en omschrijving, zodat je er het hele jaar door weer naar kunt kijken en zo weer inzicht krijgt in wat er aan het werk is in jouw energie. Ik hou van deze kaarten (en mijn eigen intuitie) om de informatie en empowerment die ze bieden!
Een jaarlezing is een geweldig hulpmiddel om je te helpen het nieuwe jaar met intentie te doorleven en het verkrijgen van nieuwe inzichten en duidelijkheid.

Voor het jaaroverzicht verstrek ik je informatie voor elke maand en de meest gunstige acties die je kan ondernemen. Het is aan jou hoe je deze informatie toepast. Ik lees ook de algehele energie van het jaar en ideeën over hoe je het beste het hele jaar door met deze energieën kunt werken.

Als een bonus (ik ben in de stemming van dankbaarheid en het geven van geschenken!), ontvang je ook een PDF van jouw persoonlijke kaart van het jaar (berekend met jouw geboortedatum), dus alsjeblieft, wanneer je bestelt, laat me ook je geboortedatum weten. Je kunt deze afbeelding afdrukken en deze kaart ergens plaatsen waar je hem vaak ziet, zo word je wordt herinnerd aan jouw pad en jouw bedoelingen voor het komende jaar. Ik zal deze kaart opladen met helende energieën om de stappen die je zet extra oomph te geven.

Dit is een mooi geschenk om jezelf of iemand van wie je houdt te geven.

Meer informatie over de tarot consulten kan je hier lezen http://www.joyincreation.com/oracle-card-readings/

De Energie-uitwisseling is 55 euro. Ik accepteer PayPal. Neem contact met me op als je interesse hebt of als je vragen hebt.

Ook cadeaukaarten beschikbaar

Zoek je nog een uniek cadeau voor iemand? Schenk hen het cadeau van helderheid, kracht en plezier. Een voucher voor een reading, Soul Body Fusion® of een print van een van mijn tekeningen is een leuk idee (al zeg ik het zelf 😉

Ik kan de cadeaubon uitschrijven voor elk gewenst bedrag en dit kan worden uitgegeven voor een reading, heling of een kunstprint uit mijn Etsy winkel(tot dat bedrag).  Ik kan je een evoucher sturen of een bon per post, wat je liever hebt. Houd wel rekening met de postbezorgtijden rond Kerst.

Vragen en bestellen kan je doen bij Charissa@Joyincreation.com

Fijne en gezellige feestdagen xxx 

 

By |November 24th, 2017|Blog, Tarot|5 Comments

5 Comments

  1. […] Home/Blog, Tarot, Videos/Tarot Time 27 November 2017 (video) Previous […]

  2. […] Start 2018 with clarity & vision – order your year ahead reading now! […]

  3. […] Start 2018 with met helderheid & visie – bestel jouw jaar consult/reading nu! […]

  4. […] create in our lives. I will be posting less this month and probably January as I want to focus on doing the annual year ahead readings and focus on setting clear intentions on what I want to create in the New Year and what I am […]

  5. […] Start 2018 with clarity & vision – order your year ahead reading now! […]

Leave A Comment