Tarot Time 6 januari 2016 (English video / Nederlandse uitleg in tekst)

Home/Blog, Tarot, Videos/Tarot Time 6 januari 2016 (English video / Nederlandse uitleg in tekst)

Tarot Time 6 januari 2016 (English video / Nederlandse uitleg in tekst)

Hello dear you!

Hereby the Tarot Time video for the coming week. EnJOY:

 

En hallo jij in het Nederlands. Leuk dat je hier bent en dat je kijkt. Dank voor het delen van deze ruimte.

Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je een heel goed Oud & Nieuw hebt gehad. Het ‘echte’ leven komt weer op gang. Het wordt weer drukker op kantoor, de lichtjes en Kerstbomen verdwijnen (het is immers Driekoningen vandaag) en het is dan soms lastig om de magie en inspiratie van de afgelopen weken vast te houden. Zorg vooral dat je veel naar buiten gaat en lekker beweegt. Laat het maar stromen. Als we een beetje balen hebben we vaak de reactie om als een balletje op de bank te gaan liggen en series te gaan bingen, maar daar schiet je niet zoveel mee op. Ja het is leuk even de wereld ontsnappen, maar als je echt wilt dat dit jaar anders wordt, dan moet je toch een plan hebben en actie ondernemen, anders gaat het exact zo door zoals het nu voor je is. En wees vooral niet te streng op jezelf. Voer veranderingen stapje bij beetje in. Bedenk je steeds wat je op dit moment kunt doen om jouw doelen te ondersteunen. Loop niet te hard van stapel en wees lief voor jezelf. Weest niet te streng. Vaak hebben mensen zoveel goede voornemens dat ze al voor het eind van de maand de handdoek in de ring gooien. En bij voornemens en intenties bedenk je vooral waarom je dit wilt en hoe je je wil voelen hierdoor. Met een hoop doelen zie je niet direct resultaat, dus bedenk voor jezelf wat je wel kunt meten en hoe je jezelf verantwoordelijk kan houden om jouw doelen te bereiken. Zet tussendoelen en houd vooral jouw waarom goed in zicht. Raak deze niet kwijt in de dagelijkse drukte. En zet ook een duidelijke tijdlijn neer. Wanneer wil je het bereiken, anders blijft het altijd iets in de vage toekomst. Je kan het maar het hoeft echt niet allemaal deze maand anders, begin met de eerste stappen en bouw daarop verder. Neem de tijd om nieuwe gewoonten door te voeren. Dit gaat niet van de een op andere dag, maar je moet wel doorzetten en als je eens van het pad afvalt, stap er gewoon weer op. Geen drama, gewoon verder waar je gebleven was. Onwards and upwards!

Wellicht heb je een saboteur in je, of andere persoonlijkheden die aandacht vragen waardoor jij niet verder komt. SoulCollage® is een mooie methode om hier op een creatieve manier naar te kijken en de schaduw die deze persoonlijkheid werpt meer in balans te brengen. En kaarten kunnen je ook inspireren hoe je je wilt voelen, welke kanten van jezelf je kunnen helpen jouw doelen te bereiken. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met mij op en schrijf je in op mijn nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent van nieuwe workshops.

Pentakels Koning

En dat ondersteunt de kaart van deze week ook; Pentakels Koning.
Pentagrammen of Pentakels Koning beheerst de vormkrachten; hij heeft inzicht in de mogelijkheden en/of de waarde van het leven; hij heeft het vermogen om voort te brengen, praktisch te zijn en is gericht op zekerheid en kwaliteit. Deze kaart vertelt over het wereldse succes, als in materiële bezittingen, werk, ambitie. Deze kaart is als een vaderfiguur die op materieel gebied goed voor zijn gezin zorgt en daar ook goede adviezen over geeft. Mijn oog valt direct op de eikel. In het filmpje laat ik één van mijn laatst gemaakte SoulCollage® kaarten zien en daar staat de eikel ook op. Dit staat voor mij symbool voor potentie, creatieve potentie, want een eikel kan uitgroeien tot een grote, mooie, stevige eik. En op de kaart zie je ook de Pentakels Koning als grote boom afgebeeld. Dus om als eikeltje een grote boom te worden, raad de Koning ons aan om volgens methodische planning te werken en niet zomaar iets te doen. En nu is ook niet de tijd om te experimenteren of nieuwe manieren te verzinnen. Blijf bij wat je weet wat werkt. Ga door met wat succesvol was en bouw daar op verder. Werk hard, grondig, let op de details en neem verantwoordelijkheid. En kies voor kwaliteit boven kwantiteit. Deze week is belangrijk om deze fundering goed te leggen zodat we met stevige basis van start gaan en niet zomaar iets doen of gewoon verder leven op de oude voet (prima natuurlijk als je helemaal blij en tevreden bent, maar als je iets anders wilt ervaren, dan is verandering vanuit jezelf toch nodig, wacht niet tot veranderingen van buitenaf komen, want die vinden we vaak toch niet zo leuk).

En die basis goed neerleggen, dat ga ik ook doen. Ik ga minder doen en meer uitdiepen waar ik al mee bezig ben en een paar dingen die niet zo lekker lopen of nu gewoon niet me heel erg blij maken die zet ik even op een lager pitje. Ik heb een duidelijke planning op papier gezet de afgelopen weken en mijn mindset aangepast. Meer rust en focus. Meer verdieping ipv uitbreiding.

In de video deel ik ook een paar nieuwe SoulCollage® kaarten. Ik ga binnenkort workshops inplannen in Amsterdam en ik bied ook workshops aan bij jou thuis! Je kan er hier meer over lezen: http://www.joyincreation.com/soulcollage/soulcollage-bij-jou-thuis/

Heb je interesse in een workshop in Amsterdam? Laat het mij dan alsjeblieft weten want dan probeer ik data in te plannen die voor iedereen werken. Dank!

Ik wens je een heel fijne week!

By |January 6th, 2018|Blog, Tarot, Videos|0 Comments

Leave A Comment