Gezien worden (SoulCollage® video)

Home/Blog, Soul Collage, Videos/Gezien worden (SoulCollage® video)

Gezien worden (SoulCollage® video)

Apologies English speaking friends, this video and text is in Dutch only

Hallo lieve jij!

Gezien worden is een groot thema in mijn leven en ik denk ook dat dit mede bijdraagt aan mijn passie voor SoulCollage®, want dankzij deze prachtige methode zie ik nu mijzelf, al mijn delen en mijn plek in het grotere geHeel en ben ik niet langer meer op zoek om door anderen gezien te worden. Dit uitte zich voorheen met name in ‘pleaser’ gedrag, faalangst en slecht grenzen aan kunnen geven. Altijd maar de goedkeuring buiten mij zoeken. Dit is gelukkig nu veranderd en ik zie dat ik helemaal goed ben zoals ik ben met of zonder goedkeuring van anderen.

SoulCollage ® helpt ons om alle draden die ons verbinden te identificeren, te benoemen en te eren en helpt ons verbinden met ons eigen leven en onze gemeenschap, evenals de grotere dimensie waarin we leven en bewegen en ons bestaan ​​hebben.

“Being seen for who we truly are in private and intimate relationships is the stuff
of friendships and love. Being seen in public for who we truly are is about belonging.
When we are seen in public, our humanity is seen. Our identity is seen.
There is a being, a becoming, and a sense of community.”
~ Omid Safi

“To be witnessed” zoals ze dat zo mooi in het Engels zeggen, dat is wat je doet in SoulCollage®. Je ziet jezelf in de kaarten en alle stukjes vallen meer op hun plek. Ik geloof dat dit voor een groot deel is wat het SoulCollage ® -proces inhoudt – gezien worden, door onszelf en anderen, en een gevoel van verbondenheid cultiveren door de gemeenschappen waarin wij een rechtmatige plaats hebben te herkennen en erkennen.

Een SoulCollage®-kaart is een visuele brug, die de kloof overspant tussen gesproken en onuitgesproken gevoelens, gedachten en woorden; het verbinden van je individuele bewustzijn en Universeel Bewustzijn. De afbeeldingen op de kaarten die je selecteert, zijn springplanken waarmee je rechtstreeks in de wijze put van de creator/Spirit/Het Universum/Het Al kunt duiken en jouw eigen betekenis en waarheid oproept. Elke foto biedt een portaal waar echte wijsheid en oplossingen te vinden zijn…in jouzelf!

SoulCollage® gaat over zelfontdekking en soul-connectie en steeds meer van jezelf gaan houden en alle stukjes van jezelf accepteren. En het leuke is dat iedereen het kan! Brein uit, hart open en plakken maar!

De beelden hebben een manier om je te verbinden met belangrijke aspecten van je eigen essentie. Dit uitpakken van de ziel is gevuld met verrassingen en bevestiging. De ervaring van het zien van je eigen ziel weerspiegeld in de kaarten die je maakt, is een ontroerende ervaring. Getuige zijn van de expressie van anderen is een voorrecht. We hebben niet vaak de tijd om anderen of onszelf op zo’n diep persoonlijke manier te leren kennen.

Neem de mensen en gebeurtenissen van je leven, roer de rijkdom van je eigen innerlijke leven, strooi wat inspiratie van boven, en meng met vriendelijkheid en liefde.
En daar heb je het; SoulCollage®.

Wil je dit ook ervaren?

Laat me weten als je interesse hebt in een introductieworkshop bij jouw thuis of op locatie in Amsterdam. Dan houd ik je op de hoogte en informeer je over mogelijkheden. Dit kan op Charissa@joyincreation.com. Dank je wel!

In lack’ech

By |January 17th, 2018|Blog, Soul Collage, Videos|Comments Off on Gezien worden (SoulCollage® video)