Tarot Time 20 January 2018 (English video / Dutch transcription)

Home/Blog, Tarot, truth, Videos/Tarot Time 20 January 2018 (English video / Dutch transcription)

Tarot Time 20 January 2018 (English video / Dutch transcription)

Video is in English (Dutch text below the video – Nederlandse tekst onder de video)

1% is holding the strings, we are the 99%, we have the power! (apologies for the brainlaps in the video, how very apt with Ace of Swords). Break free. The time is now!

Hallo lieve jij!

Het is weer Tarot Tijd. Ik hoop dat het goed met jullie gaat en dat jullie je niet teveel laten afleiden door wat er op het wereldpodium aan de hand is. Het is nu meer als ooit belangrijk om de waarheid en de stilte in jezelf te vinden en bewaren, zodat je niet alle kanten op waait en uit balans wordt gebracht. Er is een hoop gaande, maar zoek niet naar anderen om jou te sturen of jouw de waarheid te laten zien, want die weet je allang.

De kaart voor deze week is de Zwaarden Aas. Laat de strijd beginnen! De Zwaarden staan voor intellect, voor geestelijke activiteit, voor het denken. De Aas betekent een doorbraak, een hoop aha momenten en een nieuwe kijk op de wereld. Het is belangrijk om mentale helderheid te waarborgen, want onze gedachten creëren onze werkelijkheid. Lucht is altijd in beweging, onze gedachten ook. Wij hebben de macht om hier controle op uit te oefenen. Wij, wijzelf. Laat anderen dit niet voor je doen, wees de baas over jouw gedachten, wees de creator van jouw leven. Het gaat hier om het zwaard van de gedachten, het hogere denken. Gedachten boven materie en dit wordt bepaald door macht en onderscheidingsvermogen. Ware perceptie rijst altijd boven het materiële. Wijsheid leidt ons weg van aardse beperkingen naar een spirituele waarheid.

Zwaarden Aas duidt ook op een conflict, op spanning, maar dat wij hier victorieus uit zullen komen als we opstaan voor dat waar we in geloven, klaar zijn om hier voor te strijden. De waarheid is binnen ons bereik.

Nu hoe past een reiger in dit plaatje? Deze kaart komt uit het Hidden Realms deck en er is hier geen traditioneel zwaard te zien. Maar de reiger die staat stokstijf tussen het riet, te wachten op het juiste moment. Niets ontgaat zijn blik. Hij ziet de waarheid en zijn moment om aan te vallen. Geen seconde te vroeg zal hij reageren want hij gebruikt zijn onderscheidingsvermogen en precisie.

Als je iets in je hoofd haalt, kan je alles. Word laser gefocust en helder en ga er voor, op de juiste tijd en op de juiste manier. En jij weet hoe en wanneer dat is. Alleen jij.

By |January 20th, 2018|Blog, Tarot, truth, Videos|Comments Off on Tarot Time 20 January 2018 (English video / Dutch transcription)