Tarot Consult (Nederlandse informatie)

Home/Intuitive Tarot & Oracle Card Readings/Tarot Consult (Nederlandse informatie)

Ik ben ook in te huren op feesten (bij jouw thuis of elders) – voor meer informatie klik op deze link

“Alles loopt lekker in mijn leven, toch ben ik niet blij. Hoe komt dat?”
“Wat maakt dat ik steeds ruzie heb met mijn partner/collega’s/familie?”
“Ik sta voor een belangrijke beslissing, maar weet niet wat te doen.”
“Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden?”
“Wat maakt dat ik de juiste partner niet kan vinden?”
“Alles loopt lekker in mijn leven, ik ben toe aan een stuk verdieping!”

Bovenstaande is een greep uit de vragen die mensen (zichzelf) stellen als ze voor een Tarot reading komen.

De Tarot is geen zweverige kermisattractie, maar een eeuwenoud esoterisch, filosofisch en psychologisch systeem, dat antwoord kan geven op vragen waar jij op dit moment mee rondloopt. Door het bestuderen van de symboliek, de getallen en de kleuren op de afbeeldingen van de kaarten kan ik je als Tarotiste duidelijkheid geven over waar je je op dit moment bevindt op je weg, hoe je met je emoties omgaat, hoe je in relatie staat tot anderen, wat je talenten en mogelijkheden zijn, je blokkades en valkuilen, je omgeving en nog veel meer.

Tegenwoordig is het helemaal niet vreemd meer om een Tarotist te consulteren. Ik krijg in mijn Tarot praktijk echt niet alleen maar mensen die diep in de problemen zitten, of enorm zoekende zijn in hun leven. Het overgrote deel van mijn cliënten bestaat uit gezonde, hardwerkende en nieuwsgierige mensen die, net als jij en ik, tegen alledaagse dingen aanlopen in hun leven. Zij willen inzicht krijgen in hun patronen en daar ook verandering in aanbrengen. Ik leg de kaart voor mensen die toe zijn aan verandering, en net dat laatste beetje inzicht (en soms een zetje) nodig hebben om een volgende stap te zetten.

Dus zoek je antwoorden op jouw vragen over emoties, gezondheid, financiën, romantiek, relaties en/of levensdoel vraagstukken? Laat me jou helpen een lichtje te schijnen op jouw blokkades en disbalansen en hoe je deze kan oplossen. Deze consulten zijn liefdevol, bekrachtigend, diepgaand en inzichtgevend. Het is wonderbaarlijk hoe accuraat Tarot lezingen zijn. Ze zullen jou en jouw vragen verlichten. De Tarot kan voor bijna elk onderwerp ingezet worden, dit consult gaat direct naar de kern van wat er op dit moment voor jou speelt en hoe je het beste vooruit komt.

Een Tarot- of Oracle-kaartlezing zal je op veel verschillende manieren helpen …

  • het brengt inspiratie en begeleiding
  • het geeft inzicht en helderheid
  • het helpt problemen oplossen
  • het verbetert relaties en het maakt het leven een stuk eenvoudiger

Onze Hogere Zelven en onze gidsen spreken rechtstreeks vanuit de Bron, tot ons  en zij bieden ons persoonlijke begeleiding en aanmoediging wanneer wij het nodig hebben en erom vragen. Orakel en Tarot-kaarten zijn een geweldige manier om deze berichten te ontvangen, vooral als we vragen hebben over het volgen van het doel van ons leven, het krijgen van een relatie, of loopbaanadvies – die dingen die ons leven gelukkig maakt.

De ontvangen informatie is altijd direct relevant voor jouw vraag en bedoeld om jou voorzichtig naar een groter inzicht te leiden (dit kan betekenen dat jij misschien niet altijd de informatie krijgt die je wilt horen, maar alles gebeurt wanneer jij er klaar voor bent om deze berichten te ontvangen). Je kunt er altijd zeker van zijn dat, ongeacht in welke situatie je zit, de antwoorden die je krijgt niet-veroordelend en liefdevol van aard zijn, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je iets negatiefs hoort in je reading.

Onze gidsen en ons hogere zelf staan altijd klaar om te helen en te begeleiden naar het leven dat wij wensen te ervaren. Het enige dat jij hoeft te doen, is de liefdevolle begeleiding die jij van hen ontvangt door deze lezing aan te vragen op te volgen (maar natuurlijk heb je vrije Wil en moet je vooral doen wat goed voor JOU voelt). Een lezing is geen spiritueel amusement. Om verder te gaan, moet JIJ de veranderingen aanbrengen en jouw innerlijke leiding en waarheid volgen!

Over het consult

Voor de reading stuur je me een duidelijke open vraag en dan verbind ik mij met De Bron, Het Veld, of hoe je het ook wilt noemen, datgene wat ons allen verbind en ik vraag om antwoorden voor jou, wat het beste is voor jou om op dit moment te doen. Je kan het ook openlaten en mij een inzicht reading laten doen van waar je op dit moment staat en wat jouw volgende gunstige stap kan zijn. Een reading komt in de vorm van uitgebreide feedback via de email. Dit bestaat uit een PDF document met tekst en foto’s wat je nog regelmatig erbij kunt pakken om weer door te lezen en het te laten bezinken.

Afhankelijk van je vraag bepaal ik welke legging voor jou van toepassing is en welke kaarten ik gebruik. De mogelijkheden zijn eindeloos, want er zijn talloze legpatronen met oneindig veel variaties!

Energie uitwisseling

Een uitgebreid Tarot Consult is 55 euro inclusief BTW. Je ontvangt dan een uitgebreide PDF met foto’s en de boodschappen voor jou (zie informatie hierboven).

Geef mij alsjeblieft 3 tot 5 dagen om de reading voor jou te doen. Tarot consulten komen niet in aanmerking voor een terugbetaling. Om een consult te kopen moet je 18 jaar of ouder zijn. Ook al heb je toestemming van ouders of een wettelijke voogd, dan nog doe ik geen consult tot je 18 of ouder bent.

Door op de ‘Buy Now (Koop Nu)’ knop te klikken ga je akkoord met het feit dat je mijn terms & conditions (voorwaarden) hebt gelezen.

 

Korte sessie:

Nog nooit een Tarot reading gedaan en toch een beetje nieuwsgierig geworden over wat de kaarten jou te vertellen hebben? Is wat jou betreft een volledige sessie net een stap te ver? Dan is een korte reading van 15 minuten misschien wel iets voor jou! Een korte reading kan zelfs zonder vraag ook al ongelooflijk veel inzichten opleveren over bv heden, verleden en toekomst. Of over: de huidige situatie, nu niet belangrijk, nu wel belangrijk en de volgende stap. Samen of met een paar vriendinnen langskomen? Dat kan uiteraard! Kosten: € 15,00 p.p. inclusief BTW.

Cadeaubon

Wil je iemand anders blij maken met een reading/sessie? Een cadeaubon bestellen kan uiteraard ook. Stuur een mail met de gegevens van de ontvanger en het ontvangstadres naar charissa@joyincreation.com Na ontvangst van het bedrag voor het betreffende consult (volledige- of korte reading), wordt de bon meteen naar je toegestuurd.

Ook als je vragen hebt kan je  contact met mij opnemen.

Wie ben ik?

Ik ben intuitief, heldervoelend en helderwetend. Dit zijn wij allemaal. Ik heb deze vaardigheden getraind en ontwikkeld zodat ik mijzelf en anderen kan begeleiden naar een vredig en liefdevol leven. Ik studeer en gebruik de Tarot all vele jaren en ben gecertificeerd Tarot Consultant. De Hermetische Tarot, Engelenkaarten, ik heb diverse leraren gehad zoals Radleigh Valentine, Doreen Virtue, Colette Baron Reid, Little Red Tarot, Moondaughter, e.a.

Ik help jou contact te leggen met jouw hogere zelf zodat je jouw waarheid kunt voelen. Zo kan je een leven creëren waarin jij zelf achter het stuur zit en de keuzes maakt die jou blij en tevreden maken.

 

Een woord tot afsluiting

Ik neem mijn werk serieus en wil jou helderheid en vreugde bieden, maar volgens de Wet moet ik hierbij noemen dat mijn consulten geen garantie geven op een romantische partner, welvaart, verbeterde gezondheid, etc. Ik ben ook niet gekwalificeerd om Wettelijk advies te geven of jouw vragen over fysieke of mentale gezondheid te beantwoorden. Als je je niet goed voelt, raad ik jou aan een dokter of therapeut te bezoeken. Zorg goed voor jezelf en onthoud, magie is een hulpmiddel niet de oplossing.

Zie hier voor ervaringen van anderen http://www.joyincreation.com/testimonial/

Extra info: Angel Cards, Oracle Cards and Tarot – What is the difference?