SoulCollage®

Home/SoulCollage®

For workshops (online and offline) I will keep you up to date via this website and my Facebook page. Please sign up for my newsletter if you don’t want to miss out.

Voor workshops (online en offline) hou ik je op de hoogte via deze website en mijn Facebook-pagina. Meld je alsjeblieft aan voor mijn nieuwsbrief als je niets wilt missen.

Hier vind je de workshop agenda:Workshops & events

Ontdek je wijsheid, verander de wereld!:  SoulCollage® Nederland is een onderdeel van SoulCollage© wereldwijd

 

Nederlands (direct hieronder)

 

 

Click here for English

 

 

SoulCollage® is een simpele en leuke manier om contact te maken met je intuïtie. Voor SoulCollage® heb je geen artistiek talent nodig.
Je zoekt afbeeldingen uit waar je je toe aangetrokken voelt. Deze afbeeldingen kun je knippen, scheuren en/of snijden en plak je vervolgens op een blanco kaart.

SoulCollage® laat je in verbinding komen met je intuïtie en inzicht krijgen in jezelf. Ook geeft het toegang tot je innerlijke wijsheid. Het kan je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven.

Je kunt meerdere kaarten maken waardoor er een verzameling ontstaat. Deze verzameling van kaarten kan (positieve) veranderingen aanbrengen in je leven. SoulCollage® is een creatief proces om mooie collagebeelden te maken die een dialoog met je ziel vergemakkelijken. Je begint met het maken van een kaartje met behulp van gevonden afbeeldingen die dan als orakelkaarten kunnen worden gebruikt, zoals je eigen persoonlijke tarot of een visueel tijdschrift van je leven dat met je in de loop der tijd evolueert. Het is een intuïtieve manier van zelfexploratie en zelfacceptatie die je helpt om in contact te komen met het innerlijke kind en de innerlijke kunstenaar. Waar ik van hou, is dat je geen artiest hoeft te zijn bij het schilderen en tekenen om ongelooflijk aantrekkelijke beelden te maken die de vele facetten van je unieke Zelf weerspiegelen.  SoulCollage® is een geweldige manier om de reis van mijn leven te illustreren.

SoulCollage® Nederland is een onderdeel van SoulCollage© wereldwijd.

SoulCollage® is een krachtig creatief proces ontwikkeld door therapeut Seena Frost MDIV, MA.

 

English

SoulCollage®is easy for anyone to do.

If you feel drawn to images, like to cut and paste and are intrigued with getting to know the different aspects of your soul-self, SoulCollage® gives you a fun and powerful way to take this journey.

As you create your own visuals, new insights emerge and the joy of allowing the images to speak to you becomes profound.

SoulCollage® is a creative process of making beautiful collaged images that facilitates a dialogue with your soul. You begin creating a deck of cards using found images that can then be used as oracle cards much like your own personal tarot or a visual journal of your life that evolves with you over time. It is an intuitive means of self-exploration and self-acceptance that helps you get in touch with the inner child as well as the inner artist. What I love about it is that you don’t have to be an artist skilled at painting and drawing to make incredibly evocative images that reflect the many facets of your unique Self.

SoulCollage® is a powerful creative process developed by therapist, Seena Frost MDIV, MA.

“It is a tangible way to know yourself in your diversity and depth, and also to show yourself to others. Showing your deck of SoulCollage® cards to another person can be a profound experience. In like-spirited groups, you can share cards and work with them in many sacred ways. You can consult them intuitively and discover wisdom within yourself which will amaze you. Besides all this, creating them is just plain fun! You will love your deck — a multi-card Mirror of your Self and your Soul — whether it consists of three cards or a hundred.”
~ Seena B. Frost

Over mij

“SoulCollage® is anders dan het maken van een collage. De eerste keer dat ik een workshop Soul- Collage® volgde, viel ik van de ene verbazing in de andere. Heerlijk om afbeeldingen op gevoel te kiezen, zonder te hoeven weten waarom. En dan de tijd nemen om een kaart te maken met deze afbeeldingen. Dat het formaat van de kaart niet
al te groot is maakt het prettig en vrij, je hebt niet zoveel nodig om een collage te maken. Dan komt het SoulCollage® proces, waarbij je de kaart voor je houdt en zegt “ik ben degene die”. Wat dan opkomt is verrassend, veel meer dan ik denk. Dat is letterlijk de kracht van SoulCollage®. Het geeft me energie en ik voel me verbonden met mezelf.
Ik kom los van het stuk “ik moet”, “ik kan het niet”, “het moet mooier of beter”. Allemaal niet nodig. Door SoulCollage® gaat het vanzelf. En als ik me geraakt voel door een stuk wat pijnlijk is, dan kijk ik naar de kaarten van mezelf die me steun geven en voel dat ik niet alleen maar dat pijnlijke stuk heb. Dat geeft vertrouwen en stelt me gerust. Ik weet dat SoulCollage® dit ook voor jou kan doen. Ga ermee spelen.”

De komende tijd ga ik thematische workshops (denk aan chakra dieren, shaduw, eetproblematiek, rouw, e.a. – er zijn er vele mogelijk) organiseren en ook workshops om alle groepen goed uit te leggen en hiermee te gaan werken. Ik heb ook de intentie om speciale reading dagen te doen, waarbij wij ons gaan focussen op het lezen van de kaarten, alsook gewoon Collage middagen om samen gezellig kaarten te maken. Geef alsjeblieft aan mij door waar jij interesse en behoefte aan hebt.

Ook ben ik in te huren om bij jou thuis introductie workshops te geven. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

Ik wens jou veel wijsheid en heelheid.

Warme groeten en ik hoop tot ziens!

 

SoulCollage® Nederland