Yay, het is weer zover! Je kan nu jouw (of een cadeau voor iemand anders) 2024 jaarreading bestellen!

Het is belangrijk om duidelijkheid en intentie te hebben over hoe je het nieuwe jaar instapt en het is ook altijd fijn om een soort van weerbericht mee te krijgen, dan heb je in ieder geval een paraplu bij je! Duidelijk inzicht helpt je vooruit te komen, anders leef je op automatische piloot en laat je je meevoeren in andermans drama en wensen. Het is belangrijk jouw eigen unieke koers te varen. Een jaarlezing is een geweldig hulpmiddel om je te helpen het nieuwe jaar met intentie te doorleven en het verkrijgen van nieuwe inzichten en duidelijkheid.

Wil je weten welke wegen zich in 2024 voor je openen?  Laat me dan deze tarot lezing voor je doen. Je ontvangt een uitgebreid PDF document met foto’s en omschrijving, zodat je er het hele jaar door weer naar kunt kijken en zo weer inzicht krijgt in wat er aan het werk is in jouw energie.

In dit jaaroverzicht verstrek ik je informatie voor elke maand en de meest gunstige acties die je kan ondernemen of juist wat je beter kunt laten. Het is aan jou hoe je deze informatie toepast. Ik lees ook de algehele energie van het jaar en ideeën over hoe je het beste het hele jaar door met deze energieën kunt werken.

Als een bonus ontvang je een unieke bindrune. Deze afbeelding kan je bijvoorbeeld printen en ergens plaatsen waar je hem vaak ziet of als bureaublad gebruiken, zo word je bekrachtigd op jouw pad het komende jaar. Deze rune laat je met Midwinter 2024 los.

Meer informatie over de tarot consulten kun je hier lezen https://www.joyincreation.com/oracle-card-readings/

De Energie-uitwisseling is 60 euro. Ik accepteer PayPal.  Binnen Nederland ook bank overschrijvingen of Tikkies. Ik kan een factuur sturen als dit nodig is.
Neem contact met me op als je interesse hebt of als je vragen hebt.

Dit aanbod loopt vanaf nu tot 7 januari 2024.

Ook cadeaukaarten beschikbaar

Zoek je nog een uniek cadeau voor iemand? Wat dacht je van een cadeaubon?

Ik kan de cadeaubon uitschrijven voor elk gewenst bedrag en deze kan worden ingewisseld voor een tarot reading of een kunstprint uit mijn Etsy winkel (tot het bedrag van de voucher of met evt. bijbetaling – ik geef geen geld terug voor een voucher).  Ik kan een e-voucher sturen of een bon per post, wat je liever hebt. Houd wel rekening met de post bezorgtijden rond de feestdagen.

Vragen en bestellen kun je doen bij Charissa@Joyincreation.com

Fijne en gezellige feestdagen xxx

 


Door op de knop ‘Buy Now’ te klikken, bevestig je dat je
 mijn algemene voorwaarden hebt gelezen en geaccepteerd.