Nederlandse tekst iets naar beneden. De video is deze week in het Engels, volgende week weer in het Nederlands.

Hello dear you,

It is ChaChaChat time! This week the video is in English, thank you for joining me! Grab a cup of tea and relax:

Big kiss
Charissa

♥♥♥♥♥♥♥♥

Hallo lieve jij,

Dit is een korte samenvatting van wat ik in de video benoem.

SoulCollage® facilitator Doe Dag

Op de SoulCollage® facilitator Doe Dag van afgelopen zondag hebben wij een prachtige dag gevierd in een park bij Amersfoort, in een oud poppentheater. Het was een inspirerende bijeenkomst waar wij werkte met de dagenergie uit de Maya astrologie. Deze dag was de Blauwe hand Toon Twee en gaat over loslaten en ontvangen. En de woorden die ik meenam uit deze dag was waardevolle ondersteuning en de volgende “mantra/affirmatie”:

Ik ben de helende hand, ik geef gul en ontvang dankbaar. Zo accepteer ik mijn uitdagingen en blijf ik in evenwicht. Ik accepteer dat alles twee kanten heeft. Ik breng energie om te vernieuwen en in alle onrust om mij heen blijf ik dicht bij mijzelf. Zo maak ik mijzelf sterk.

Ik heb drie kaarten gemaakt met deze energie

Workshops in Amsterdam

Op 13 mei geef ik een SoulCollage® workshop – De Moederdag special en op 26 mei met het thema Rouw. En dit hoeft niet alleen te gaan over het afscheid nemen van iemand, maar ook om rouw om jezelf, om jouw leven, rouw komt in vele vormen. We zijn ook collectief nu in de rouw, de wereld veranderd snel, we moeten dingen achter laten. We laten stukjes van onszelf achter. Kortom rouw. SoulCollage® kan veel inzichten en troost bieden.

Zon in stier

De zon staat op dit moment in Stier en dit is een aarde element. Stier staat voor stabiliteit, kalm, de natuur, sensualiteit, schoonheid en genieten.Het zorgen voor een stevige basis, veiligheid en creativiteit. Schenk meer aandacht aan jouw basis, jouw fundament en geniet met al je zintuigen. Er is niets slechts aan genieten. Dit is ook een goede tijd voor aanraking; strelen, massage, acupressuur, seks, etc. Geniet van de wind door je haren, de zon die je huid kust en van het gevoel van zachte stoffen en de zwoele geuren in de lucht. Geniet! Het mag! Stier houd niet van plotselinge veranderingen. Voer nu geen grote plannen uit. Zorg eerst voor die stevige basis. En krijg helder wat je echt heel heel graag wilt en ook waarom. Krijg dat heel helder en spreid je armen wijd om dit te ontvangen.

Dagje Rotterdam

Gisteren ben een ik een dag naar mijn oude thuishaven Rotterdam geweest. Met een vriendin de Gallery Crawl gedaan en super geïnspireerd en blij nu. Krijg zoveel energie van kunst, vrienden en lekker in de zon wandelen en genieten op een terrasje, had dat zo nodig! Met name Galerie Untitled was een ontdekking en het werk daar van kunstenaar Raoul Deleo vind ik echt fantastisch, letterlijk en figuurlijk! Na de meeste galleries bezocht te hebben (en de nodige boetiekjes ;-)) streken wij neder op het terras van mijn vrienden’s stamkroeg. Waar het gezellig ouwehoeren was in de zon, genietend van een biertje en Koreaanse take-away (zo lekker!!).

Tarot tijd

De tarot kaart voor deze week is Pentakels Zeven omgekeerd en deze kaart sluit prachtig aan bij de stier energie (ik geloof niet in toevalligheden)! Rechtop zie je een vogel die een nest aan het bouwen is. Dit is een lange termijn onderneming en heeft focus en inspanning nodig. Ook planning. Het leggen van een basis. Nu is de kaart omgekeerd en dit staat voor een gebrek aan focus en een versnippering van inspanning. Het advies is om focus te houden en door te blijven werken. Maar ook om te kijken waar je nu tijd en energie in investeert en of al die dingen, relaties, ondernemingen, het nog waard zijn om zoveel in te stoppen. Soms is het beter om te stoppen, ook om tijd en ruimte te maken om op iets te focussen wat je wel heel graag wilt. Je kan niet alles doen en willen. Maak keuzes en focus en geef niet te snel op, zet door. Maar weet ook wanneer je weg moet lopen, moet stoppen. Aan een dood paard trekken heeft weinig zin. Neem afstand en bekijk jouw situatie wat voor jou nu geldt.

Ik wens je een heel mooie en sensuele week! Geniet met al jouw zintuigen.

Dikke kus, Charissa x