Hoera ik krijg dit jaar voor mijn verjaardag (25 sept) een verbod op het leven vieren. Dank Rutte en De Jonge, dat hadden jullie nou niet hoeven doen!


Helaas vrienden geen borrel want ik mag de horeca niet meer in, ook dansen is uitgesloten en een filmpje pakken zit er ook niet meer in. Ik heb maar 1 verjaardagswens en dat is dat wie het buitensluiten van mensen niet oké vindt (we zijn toch allemaal zo voor inclusie?) dan ook niet mee doet aan deze tweedeling en weigert een Covid QR pas te gebruiken (en dus ook niet een fake pas kopen en gebruiken, doe gewoon niet mee). Want wees gewaarschuwd deze pas zal straks vóór alles ingezet worden en niet alleen tegen de niet-gevaccineerden (zie China – Social Credit Systeem). Wat nou AVG? Waarom doen we nog moeilijk over data als we dit allemaal prima vinden?

Samen

Als iedereen hier niet aan mee doet, dan gaat dit hele ‘plan’ niet door, zo simpel is het gewoon. De enige manier om hier uit te komen is als bevolking zeggen, genoeg is genoeg en allemaal niet meedoen. Als horeca etc. zelf hun entree regels bepalen, allemaal, dan is het voorbij, dan kunnen we allemaal een gezellig winter tegemoet zien, SAMEN. Als je als wie dan ook gehoor geeft aan deze regels dan werk je mee aan een tweedeling binnen de maatschappij.

Het probleem ligt niet bij de niet-geprikten, de geinjecteerden zijn nu beschermd (want geprikt) en degenen die ervoor kiezen niet geprikt te worden hebben daar hun eigen legitieme redenen voor. Kunnen we daar niet op vertrouwen en respect voor hebben? Weten jullie nog zelfbeschikking en vrije keuze?

Macht maakt ziek!

Het probleem ligt bij de politiek en de media, macht maakt ziek! Er is geen stuiver geïnvesteerd in de zorg, maar voor testen, mondkapjes en vaccinaties is er geld te over! Nee het zorgpersoneel krijgt applaus. Over disrespect gesproken!
Medische apartheid is en blijft discriminatie. Het moeten bewijzen dat je gezond bent, het is toch van de zotte! Maar hier zal het niet bij blijven, je moet dadelijk aan veel meer zaken voldoen om dat groene vinkje waard te zijn en zo niet dan jammer dan maar geen boodschappen doen of naar het ziekenhuis. Bijvoorbeeld het schrijven van een stukje als dit zou mij al een rode vink opleveren, in China wordt je er voor opgesloten.

Nergens om te verstoppen

Zolang het mensen persoonlijk niet raakt, gaan de koppies in het zand, lekker de andere kant op kijken. Maar let wel straks is het te laat en is er geen zand meer om in te verschuilen. Als iets hip en woke is dan is iedereen opeens heel activistisch, maar openlijk vraagtekens zetten bij het mainstream narratief ho maar dan is het opeens stil. Stoer hoor.

Dit raakt iedereen

En let wel, om nog eens in de herhaling te vallen, omdat dit muntje niet lijkt te vallen bij velen, deze QR pas en uitsluiting raakt niet alleen niet-geprikten, er zal steeds meer gelinkt worden aan het groene vinkje, niet alleen jouw medische gegevens, je zult steeds meer moeten ‘doen’ of ‘laten’ om een groen vinkje te kunnen laten zien. Dus prik of geen prik, dat doet er straks niet meer toe. Het gaat ook de geprikte mens raken, die zich nu vrij en veilig voelen. Let op en zie China, lijkt me helder. Dus laten we stoppen met modder gooien en ons laten verdelen en verzwakken maar inzien dat we allemaal nu nog uit de steeds heter wordende pan kunnen stappen. Niet alleen de zgn Wappies. We zijn allemaal Wappies als we hier instinken, het is zo duidelijk dat Covid alleen gebruikt wordt als de kans om dit sociaal krediet systeem wereldwijd uit te rollen. Wil je dat echt? Lijkt je dat fijn? Dus lief medemens, we are all in this together. Let’s get out of here!


Maar goed voor nu mijn verjaardag, maak je over mij verder niet druk hoor, ik ga mijn verjaardag elders vieren, bij mensen bij wie ik wel welkom ben. Ik bespaar iig een hoop geld deze winter en kom eindelijk eens toe aan tekenen en boeken lezen.

Zelf nadenken


Ik ben principieel tegen buitensluiting en doe niet mee. Punt. Voel jij ook ongemak of gewetensbezwaar, heb dan ook ruggengraat en doe niet meer mee. Genoeg is genoeg. Basta!


Fijn weekend allemaal. Ik hoop dat iedereen goed gaat voelen of dit echt is wat je oké vind of praat je gewoon de media en politiek na?


Zelf nadenken…zelf voelen…