Inmiddels zijn we het seizoen van Schorpioen binnengetreden, of liever ondergedoken.

Schorpioen is een vast waterteken en heerst over de rijken van het onbekende, het liminale, het voorouderlijke, en cycli van dood en wedergeboorte. Schorpioen kent de kracht van stromend water dat over rotsen beweegt en langzaam nieuwe patronen en vormen in de aarde kerft, honderden of zelfs duizenden jaren achtereen. De schorpioen weet hoe hij moet volhouden en bij de grotere, langere processen van het leven moet komen, die processen waar we liever haast achter zetten of van wegkijken. Het weet hoe te blijven bij wat ongemakkelijk voelt zodat wij het echt kunnen helen en niet een spirituele bypass doen.

Schorpioen is intuïtief en vastberaden en geeft ons de drang om die naar binnen te gaan en ons te verbinden met mensen die veel voor ons betekenen. Dit is geen tijd voor oppervlakkigheid, het enige wat nu telt is contact maken met de essentie van de ander.

Om mezelf meer helderheid te geven in mijn troebele diepe wateren, vraag ik de tarotkaarten om mij te gidsen en advies te geven.

Voor dit (zelf) consult heb ik het Majestic Earth – Storm & Wonder deck gebruikt.

  1. Wat ben ik nu aan het ont-dekken in mijzelf? – Spirit of Clouds (Zwaarden Koning)– Deskundigheid en mentale behendigheid zijn nodig om te overleven en te gedijen. Daadkrachtig de waarheid najagen en helderheid en analytische precisie behouden.
  2. Wat transformeert er in mij? – 3 of Clouds (Zwaarden 3) – Een gebroken hart. Scherpe rotsen doorboren de bedaarde wateren in eb alsook de hemel. Met kwellende schoonheid, de somberheid bevestigt het leven zelfs als het overweldigt. Maanlicht schijnt door zware wolken alsof het de weg verlicht door verdriet, een beklemmende, transformerende en sublieme reis.
  3. Wat zie ik nog niet helder? – 3 of Stone (Aarde 3) – Hoe mijn visie uit te voeren met mijn expertise en vakmanschap in samenwerking met anderen.
  4. Waar leid dit pad wat ik bewandel heen als ik niets verander? – 5 of Clouds (Zwaarden 5) – heftige botsingen, overmatig denken, confrontaties, en misbruikende relaties. “Grappig”, ik hoorde vandaag een gesprek op YouTube over hoe wij in een abusive relationship zijn met de overheid. Ja tijd hier vrij van te komen en ook vrij van mijn eigen denken. Tijd om nu te leven en actie niet langer uit te stellen.
  5. Wat mag ik loslaten? – Spirit of Stone (Koning Aarde) – Alle twijfel, uitstelgedrag en gebrek aan moed. Wees gul en zonder angst.
  6. Welke kracht in mijzelf mag ik terugeisen? – haha perfecte kaart hier… Kracht! – Zelfvertrouwen, moed, rauwe kracht en gratie, zonder angst of twijfels. Vertrouw mijn innerlijk weten.
  7. Mijn anker kaart deze Schorpioen tijd – Ace of Clouds (Zwaarden Aas) – Nieuwe ideeën, mentale en emotionele helderheid en een breed begrip, een helder overzicht van alles wat is.

Dank je wel voor jouw bezoek hier.

Wist je dat ik ook tarot leggingen voor anderen doe? Op deze pagina kan je er meer over lezen: https://www.joyincreation.com/oracle-card-readings/

Tot ziens!