Hallo!

Lang niet gezien!

Ik heb een tijdje niets gepost, want ik ben druk achter de schermen bezig met een grote schoonmaak. Op deze website heb ik veel oude posts en foto’s verwijderd. Met name oude tarot readings en astrologische inzichten. Deze zijn tijdgebonden en de foto’s en video’s nemen veel ruimte in beslag, dus deze heb ik verwijderd, mocht hierdoor ergens een interne link niet meer werken, excuses. Ik ben in 2014 begonnen met posten, dus het is heel veel werk elk bericht door te lopen en evt. te verwijderen. Maar hier ben ik bijna klaar mee en veel ruimte vrij gemaakt voor nieuwe content. Hoera!

Ook ben ik me aan het bezinnen over de look & feel van deze website, het past niet meer zo goed. Alsook de naam Joy in Creation zou ik willen veranderen, maar goed dit heeft nogal wat werk in aarde, nieuwe URL, website overzetten, nieuwe naam Kamer van Koophandel, email aanpassen, etc. Dus wellicht houd ik dit zo.

De naam heb ik in 2013 gekozen omdat creatief bezig zijn mij plezier geeft. Het was toen nog de naam voor mijn illustratie-werk en is later meegegroeid naar mijn tarot- en SoulCollage® -biz. Toen werkte ik ook nog voornamelijk internationaal. Nu denk ik bij de naam Joy in Creation aan iets Christelijks, ik weet niet waarom, en dat is nu juist wat ik niet ben. Ik ben heiden. Maar goed, Joy in Creation dus, voor nu laat ik het even zo.

Binnenkort deel ik een verslag van afgelopen weekend, de Winternachten viering met Swesaz in Drenthe. Het was weer magisch…. en nat 😉

Groetjes en heb het goed!

Charissa Gerdina

x